Liberala vägar för Norrland

almedalensaki kopiaOhlininstitutet vill tillsammans med Stiftelsen Skelleftepress, idétidskriften Liberal Debatt och föreningen Liberal Press bjuda in till ett seminarium på temat »Liberala vägar för Norrland«. Syftet är att ur ett liberalt perspektiv diskutera Norrlands framtid.

Seminariet äger rum på Medlefors folkhögskola i Skellefteå söndag 24 januari, klockan 11:30-15:30. Dagen inleds med lunch och fortsätter med en paneldebatt med följande diskussion.

Medverkar gör bland annat:

Sakine Madon, politisk redaktör på Norran
Ola Nordebo, politisk chefredaktör på Västerbottens-Kuriren
Anders Rönmark, politisk redaktör på Tidningen Ångermanland och Örnsköldsviks Allehanda
Fredrik Westerlund, fri skribent från Arjeplog

Varmt välkomna till Medlefors folkhögskola i Skellefteå söndag 24 januari klockan 11:30-15:30. Deltagande sker kostnadsfritt men då Stiftelsen Skelleftepress bjuder på den inledande lunchen krävs föranmälan till red@liberaldebatt.se senast 15/1.