Liberal Debatt + En bit på väg

LD2

Prenumeranter på nyhetsbrevet erbjuds att till det starkt rabatterat priset 200 kr få både ett års prenumeration på Liberal Debatt och Bertil Ohlin Förlags antologi En bit på väg. Passar även utmärkt som en liberal jul- eller nyårsgåva.

En bit på väg utgavs i maj på Bertil Ohlin Förlag och har undertiteln triumfer för liberalismen och hot mot det liberala samhället. Medverkar gör bland annat Johan Norberg, Susanna Birgersson och Pontus Braunerhjelm. En bit på väg togs fram genom samverkan mellan Ohlininstitutet och Liberala ekonomklubben.

Med mer än 60 års utgivning är Liberal Debatt den liberala idétidskriften framför andra. Liberal Debatt utkommer med sex nummer per år. Här samsas etablerade skribenter med unga förmågor.

Ordinarie pris för ett års prenumeration och bok är 350 kronor, just nu erbjuds de till paketpriset 200 kr. En bit på väg och Liberal Debatts samtliga sex nummer under 2014 kommer hem i brevlådan.

Teckna genom att klicka på denna länk.
Uppge ”En bit på väg” i kommentarsfältet för att ta del av erbjudandet. Ange även om paketet ska sändas som gåva och fakturan till annan adress.
Erbjudandet är giltigt till och med 7 januari 2014.