Pontus Braunerhjelm, Håkan Tribell, Lennart Nordfors, Eva Cooper, Susanna Birgersson och Bengt Westerberg.

BLT skriver om En bit på väg

Ohlininstitutets antologi En bit på väg fortsätter att uppmärksammas runt om i landet. I går (2/6) skrev liberala Blekinge Läns Tidning en uppskattande recension på ledarplats. I ljuset av diskussionen om liberalismens triumferande på den politiska scenen tar BLT upp Frida Johansson Metsos, Andreas Berghs och Johan Norbergs texter i antologin som berör vitt skilda saker där liberala krafter fortfarande har anledning till självrannsakan och fortsatt bättring.

Boken överraskar dock, både genom sin bredd och sin aktualitet i samhällsdebatten. Alla fjorton författarna är läsvärda, men vissa sticker ut.
(…)
Utan en informerad och livaktig debatt finns alltid risken att misstag från förr upprepar sig i framtiden. En bit på väg är en aktuell och intressant samling av vad liberal politik kan bidra med. För historien tar inte slut, tvärtom. Det finns alltid mycket att förbättra.

En bit på väg kan köpas här.