Seminarium i Visby: Vem vinner valet 2014?

Under våren har Håkan Juholt tagit över ledningen i Socialdemokraterna, Åsa Romson och Gustav Fridolin är nya språkrör för Miljöpartiet och Centerpartiet har tillkännagett att en ny partiledare ska utses till hösten. Samtidigt är Moderaterna fortsatt starka i opinionen, trots – eller tack vare – att de inte har presenterat så många nya idéer, utöver ett ytterligare jobbskatteavdrag, som nu dessutom ser ut att vara i fara.

Hur påverkas alliansens samarbete av att Maud Olofsson slutar? Hur kommer oppositionen att agera? Kan blockpolitiken utmanas med nya konstellationer?

Välkommen till en diskussion om den nya politiska kartan i Sverige med Maria Arnholm, vd för Springtime, Tommy Möller, professor i statsvetenskap vid Stockholms universitet, Ulf Bjereld, professor i statsvetenskap vid Göteborgs universitet samt Torbjörn Nilsson, politikredaktör på Fokus . Moderator: Sofia Nerbrand, ordförande i Ohlininstitutet.

Tid: 11.00 – 12.15
Plats: Hamnplan, övre våningen på Ullman PR:s tillfälliga möteslokal mitt emot restaurangen Hamnplan 5, Visby

Kunde du inte komma? Se en inspelning av mötet här!