Karin Rebas blir Bertil Ohlininstitutets nya generalsekreterare

Karin Rebas kommer närmast från en tjänst som ledarskribent och debattredaktör på Liberala Nyhetsbyrån. Tidigare har hon bland annat arbetat som ledarskribent på Dagens Nyheter och Dagens Industri. Hon tillträder tjänsten den 20 september.

– Det är enormt roligt och hedrande att få den här möjligheten. Jag ser fram emot att få vara med och utveckla Bertil Ohlininstitutets roll som mötesplats och plattform för den liberala debatten, säger Karin Rebas.

– Vi är oerhört glada över att rekrytera Karin Rebas till Ohlininstitutet. Vi får nu en kraft att presentera fler röster – och få en egen tydlig röst, säger Sofia Nerbrand, ordförande i Bertil Ohlininstitutet.

[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]