Islamism – ett hot mot demokratin? FULLSATT

Foto Roland Karlsson/Fri Tanke/Eva Bergstedt

Välkommen på ett lunchseminarium om ett högaktuellt ämne: Islamism i Sverige

Demokratiminister Birgitta Ohlsson diskuterar  med Magnus Norell, forskare vid Totalförsvarets forskningsinstitut (FOI), gästforskare vid The Washington Instistute for Near East Policy och kolumnist för Utrikesbloggen.se, samt författare till boken ”Islamismens seger – från Libanon till Iran” och Yasri Khan, ordförande i Svenska Muslimer för Fred och Rättvisa, och arkitekten bakom den muslimska freds- och gräsrotsrörelsen. Han är också vice förbundsordförande för Ibn Rushd studieförbund, samt verksam som organisations- och ledarskapskonsult. Moderator: Per Gudmundsson, ledarskribent i Svenska Dagbladet.

Tid: 12.00 – 13.00 torsdagen den 24 februari

Plats: Summit konferens, Grev Turegatan 30 i Stockholm.

Det är helt fullt i lokalen och vi kan inte ta emot fler anmälningar. Men det går bra att se en inspelning av mötet – live eller i efterhand – här.