Premiär för Libereko: En ny liberal ekonomisk agenda

Välkommen till premiären av Liberalt ekonomiskt initiativ (Libereko). Vid det första tillfället deltar professor Magnus Henrekson, vd för Institutet för Näringslivsforskning (IFN). Temat för kvällen: ”En ny liberal ekonomisk agenda”. På premiärkvällen bjuder Libereko på välkomstdrink och tilltugg.

Tid: Måndagen den 21 februari kl 18.00 – 20.00
Plats: Fores, Bellmansgatan 4 i Stockholm

Libereko är ett nystartat forum för debatt och utveckling av liberal ekonomisk politik. De kommer att hålla regelbundna träffar kring aktuella ämnen med en inbjuden gäst per tillfälle. Ambitionen är att det ska leda till livlig diskussion och konkreta politiska initiativ.

Framöver kommer de även att publicera artiklar om aktuella ämnen på en nystartad sajt för ekonomisk politik.

Läs mer och anmäl dig på Facebook.[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]