Releasefest för ny bok om Liberalismens idéhistoria

Bertil Ohlininstitutet inbjuder i samarbete med SNS till releasefest för Svante Nycanders nya bok Liberalismens idéhistoria med mingel, mousserande vin och inspirerande samtal. I det första översiktsverket på svenska kartlägger författaren de moderna politiska idéernas framväxt – från Machiavelli, Hobbes och Locke till vår tids Hayek och Rawls.

Medverkande:
Svante Nycander, statsvetare, fil.dr och tidigare Dagens Nyheters chefredaktör.

Leif Pagrotsky, tidigare socialdemokratisk kulturminister, idag ledamot i kulturutskottet.

Tid:  16.30—18.00 onsdagen den 4 november

Plats: SNS, Jakobsbergsgatan 18.

Anmälan: Endast via SNS hemsida. Klicka här för att komma dit.

Mötet är avgiftsfritt. Anmälan är bindande. Om du har anmält dig och avanmäler dig senare än måndagen den 2 november debiteras 400 kronor. Platsen kan överlåtas. Vänligen meddela eventuell namnändring.

Frågor om mötet besvaras av Katarina Ström, projektledare, katarina.strom@sns.se