Sök praktik på Ohlininstitutet!

Har du ett brinnande intresse för politik och samhällsdebatt? Ohlininstitutet söker personer som studerar samhällsvetenskap, journalistik, nationalekonomi eller angränsande ämnen, och som vill lära sig mer om liberal opinionsbildning.

Arbetsuppgifterna som praktikant är mycket omväxlande. Det kan handla om allt från att skriva debattartiklar till att arrangera kurser och seminarier. Du som praktikant kommer att vara en nyckelperson i verksamheten, och få inblick i högaktuell samhällspolitisk forskning och opinionsbildning.

Personbeskrivning

Vi söker en flyhänt skribent som har ett stort intresse för samhällsdebatten och som är villig att ta egna initiativ. Ohlininstitutet är en bra plattform för att driva egna projekt och opinionsbildning. Att du delar Ohlininstitutets liberala värderingar är en förutsättning för praktik hos oss.

Omfattning

Heltid under hösten 2016.

Övrig information

Praktiken på Ohlininstitutet är oavlönad men kan vara en mycket värdefull merit för din fortsatta karriär.

Skicka en meritförteckning och ett personligt brev till karin.rebas@ohlininstitutet.se så snart som möjligt. Intervjuer sker löpande.