The Swedish Fulbright Alumni Association bjuder in till mingel

The Swedish Fulbright Alumni Association (SFAA) bjuder in till mingel med USA:s Sverigeambassadör, Matthew Barzun och röstcoachen Kishti Tomita.

Fulbrightprogrammet är ett utbytesprogram för studier som skapades av senator J. William Fulbright efter andra världskriget för att stimulera det internationella utbytet inom högre studier och öka förståelsen mellan människor från USA och resten av världen.

The Swedish Fulbright Alumni Association och the Fulbright Commission of Sweden bjuder tillsammans med amerikanska ambassaden in till en mötesplats för politik, näringsliv, kultur och universitetsvärlden.

Kvällen inleds av USA:s ambassadör, Matthew Barzun, som kommer att tala om relationerna mellan Sverige och USA, samt det nära förestående valet. Under kvällen kommer också the Swedish Fulbright Alumni of the Year Award att delas ut till en framstående svensk Fulbrightalumn.

Matthew Barzun utsågs till USA:s Sverieambassadör av Barack Obama efter att ha arbetat ideellt för Obamakampanjen. Han är född i  New York City och har – förutom sin politiska karriär – en bakgrund inom affärsvärlden där han är känd för sitt arbete för CNET Networks.

Kishti Tomita är Sveriges främsta röstcoach. Hon har arbetat med flera av Sveriges främsta artister; däribland Robyn och Petter, men blev rikskänd i samband med sin roll som domare i tv-programmet Idol.

Tid: 17.00

Plats: So Stockholm, Jussi Björlings Allé 5,Kungsträdgården, Stockholm

Anmälan: info@sostockholm.com Vänligen ange namn, företag/organisation samt namn på ev. gäster du tar med.

Vid frågor kontakta Maria Forssén, So Stockholm 070 – 8733637 eller Per Altenberg, ordförande  SFAA 070 – 352 3601

Varmt välkommen!