Bertil Ohlininstitutet lägger ner sitt kansli

Bertil Ohlininstitutet måste dessvärre lägga ner sitt kansli på grund av att stiftelsens ekonomi försämrats avsevärt. Vår huvudfinansiär har meddelat att den tyvärr inte längre har möjlighet att stödja oss, på grund av en egen ansträngd ekonomi.

Nedläggningen av kansliet innebär att vi inte kommer att ha något kontor, och heller inte någon anställd generalsekreterare. Den nuvarande generalsekreteraren, Karin Rebas, har utfört ett strålande arbete under flera år, men kommer att sluta i början av hösten. Verksamheten läggs dock inte ner, utan ska skötas med mer ideella krafter.

Bertil Ohlininstitutet har en nyvald styrelse bestående av Sofia Nerbrand (ordförande), Karl Wennberg, Gabriel Ehrling, Carl B Hamilton, Pernilla Ström, Anders Rönmark, Andreas Bergh och Anna Horn.

Eventuella frågor kan riktas till Sofia Nerbrand på sofia.nerbrand@ohlininstitutet.se eller Karin Rebas på karin.rebas@ohlininstitutet.se

Publicerat i Okategoriserade