Migration och välfärd – vilka vägval gör ungdomsförbunden?

 

Henrik E inbjudanMagnus E inbjudanSara S inbjudanrasmus t inbjudan

Flykting- och integrationspolitiken är vår tids mest omdebatterade politiska fråga. Den pågående flyktingkrisen är förstås framför allt en kris för flyktingarna själva.

Men även här i Sverige leder den stora ökningen av antalet asylsökande till komplicerade målkonflikter. Kostnaderna för migrationen ökar kraftigt – och åsikterna om hur detta ska hanteras går i sär, även inom borgerligheten.

Hur ser unga liberala och konservativa politiker på utmaningarna?

Ohlininstitutet har bjudit in ordföranden för de fyra borgerliga ungdomsförbunden – Henrik Edin (LUF), Magnus Ek (CUF), Sara Skyttedal (KDU) och Rasmus Törnblom (MUF) till en framtidsinriktad debatt om migration och välfärd.

Finns det en motsättning mellan omfattande migration och ett välfärdssamhälle av svenskt snitt – och vad bör i så fall prioriteras? Ska välfärden villkoras och i så fall hur? Hur borde den svenska modellen reformeras?

Varmt välkommen att lyssna och delta i diskussionen!

Tid och plats:
28 april, Bellmansgatan 10 (tunnelbana till Mariatorget eller Slussen)
17:30: Dörrarna öppnar
18:00: Seminariet börjar

Om ni har frågor, kontakta oss via kansliet@ohlininstitutet.se. Vi bjuder på småplock och något att dricka. Seminariet är kostnadsfritt, men antalet platser är begränsat – anmäl er via länk.

Publicerat i Okategoriserade