Sök praktik på Ohlininstitutet

Har du ett brinnande intresse för politik och samhällsdebatt? Ohlininstitutet söker nu personer som har studerat samhällsvetenskap, nationalekonomi eller angränsande ämnen, och är intresserade av att arbeta med politiska frågor och opinionsbildning.

Arbetsuppgifterna som praktikant är mycket omväxlande. Det kan handla om allt från att skriva debattartiklar, arrangera seminarier eller arbeta med organisationens prioriterade frågor. Du som praktikant kommer att vara en nyckelperson i verksamheten, och få inblick i högaktuell samhällspolitisk forskning och opinionsbildning.

Personbeskrivning

Vi söker en flyhänt skribent som har att stort intresse för samhällsdebatten och är villig att ta egna initiativ. Ohlininstitutet är en bra plattform för att driva egna projekt och opinionsbildning. Att du delar Ohlininstitutets liberala värderingar är en förutsättning för praktik hos oss.

Omfattning

Heltid under våren 2016.

Övrig information

Praktiken på Ohlininstitutet är oavlönad men kan vara en mycket värdefull merit för din fortsatta karriär.

Skicka en meritförteckning och ett personligt brev till tove.mellgren@ohlininatitutet.se så snart som möjligt. Intervjuer sker löpande, men sista ansökningsdagen är 10 december.