Vilken väg väljer Grekland?

Varmt välkomna till ett lunchseminarium om det politiska läget i Grekland den 13 juni!

Den 17 juni hålls nyval i Grekland och osäkerheten är stor. Frågan är vilken väg de grekiska väljarna kommer att ta: kan landet behålla euron? Kommer räddningspaketet att accepteras? Fortsätter proteströstandet på extrema partier?

Författaren och idéhistorikern Johan Norberg och dokumentärfilmaren Martin Borgs har nyligen varit i Grekland och har träffat reformatorer, populister, studenter och vanliga väljare. Under lunchseminariet kommer de att visa klipp från sina intervjuer och berätta om människorna de har mött. Kom och delta i diskussionen!

Moderator: Karin Rebas, Ohlininstitutets generalsekreterare

Plats: Nalen, Regeringsgatan 74.

Tid: 12.00-13.00 den 13 juni. Från 11.30 serveras en lunchwrap till självkostnadspris.

Anmälan sker till kansliet@ohlininstitutet.se, senast den 7 juni. Ange i anmälan om du är intresserad av en wrap.